Успешно приключи Международният проект “Какво мислиш за мен? Приятелство чрез изкуства”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Успешно приключи Международният проект “Какво мислиш за мен? Приятелство чрез изкуства”, осъществен  с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн, Норвегия и Министерство на културата на България.

Проектът бе реализиран от Сдружение „Арлекин арт“ , Варна в партньорство с Международната асоциация на театър за деца и младежи ASSITEJ NORWEY .

В Заключителните събития участваха младите таланти на „Арлекин“, заедно с представители на етническите общности от Суворово, Пет могили, Игнатиево, Казашко, Каменар.

“Гордеем се, че всички вие работихте активно и отговорно, за да се опознаете един друг, изследвахте и претворихте обичаи, легенди, ритуали на етносите. Вярваме, че можем да живеем в свят на приятелство и толерантност. Благодарим на представителите на Асоциация ASSITEJ NORWEY –  Ингвилд Лиен , Вибеке Хавре, Аудун Крюгер, които бяха наши гости”, коментира ръководителят на проекта Таня Гунчева.

По време на работните срещи бяха обсъдени дейностите по проекта и набелязани следващи стъпки за бъдещо успешно сътрудничество.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close