Наградиха победителите в Държавното първенство по спортна гимнастика във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Победителите в Държавното лично-отборно първенство по спортна гимнастика бяха наградени днес в Двореца на културата и спорта от председателя на федерацията Йордан Йовчев и от кмета на Варна Иван Портних.

В състезанията участваха 400 деца между 8 и 14 г. Данчо Йовчев, който е и председател на Организационния комитет на Световната купа, връчи специален плакет на кмета – за отличното сътрудничество с Община Варна и подкрепата към българския спорт. Наградата ще допълни колекцията от  спортни трофеи в Юнашкия салон. 

“Благодаря за перфектната организация и на Световната купа, и на Държавното първенство, които привлякоха стотици състезатели и публика във Варна. Но най-вече – за неуморен ентусиазъм, с който възпитавате младите хора в любов към спорта. Продължавайте все така, имате нашата подкрепа”, обърна се кметът Иван Портних към организаторите.

На събитието присъстваха Минко Христов, директора на ДКС – Варна, Тодор Тодоров – треньорът на ГСК “Интерком груп Черноморски юнак” и други. Световната купа по спортна гимнастика се проведе във Варна от 25-ти до 28-ми май. По думите на Йовчев, морската столица отново ще бъде домакин на турнира през юни следващата година.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close