Youth Street Varna – Positive “Цветно ми е!” подарява на Варна фолклорна магия на 2 май

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Втората от поредицата инициативи на единственото по рода си младежко информационно издание Youth Street Varna –”Младежка зона за позитивни послания и проекти“ ще подари фолклорна магия на Варна на 2 май.

Този път младежка енергия ще залее пространството около входа на Морската градина на Варна, където ще бъде дадена сцена за най-талантливите варненски млади изпълнители, възпитаници на музикални педагози и хореографи, предаващи святия завет на българското и родното и възпитаващи в патриотизъм своите ученици.

Целта на събитието е да накара Варна да се усмихне, да зарази с цветно и позитивно настроение жителите и гостите на морската столица, които ще се насладят на емоционалния подарък, който Youth Street Varna и неговите партньори ще подарят на всички, за да ги зарадват.

Вдъхновен от пролетта, Youth Street Varna – Positive – ЦВЕТНО МИ Е! носи посланието, че цветните емоции са светоусещане, а българският фолклор е зареден с позитивна магия и е самобитното ни лице пред света.

“Бъдете с нас на 2 май на входа на Морската градина. Стартираме в 11 часа, за да ви заразим с добро настроение, гарантирано от това, че на едно място ще бъде събрана толкова силна и светла енергия, с която ще ни заредят участниците в нашето позитивно приключение. Събитието има и благотворителен характер. По време на концерта ще имате възможност да дарите средства за лечението на 13-годишната Теодора Боянова и за братчета, загубили скоро своя баща при трудова злополука“, призовават организаторите.

Водещ на Youth Street Varna – Positive – ЦВЕТНО МИ Е! ще бъде невероятната Бриана Петрова, носителка на титлите “Малка Мис Свят“ – 2019 г. и “Малка Мис Планета“- 2020 г. , възпитаник на вокалния педагог Мила Маврова с над 110 златни медала и много Гранд При награди от цял свят – с пеене, танци и пиано.

Бри е участвала в няколко филма и в най-мащабната продукция на Държавна опера Варна – мюзикъла “Цар Лъв“, както и в телевизионния формат  – “БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“, където предизвика истински фурор.

Youth Street Varna – Positive – ЦВЕТНО МИ Е! се осъществява със съдействието на Дирекция “Образование и младежки дейности“ към Община Варна и подкрепата на Фрапорт Туин Стар – Летище Варна, Пристанище Варна, фирма “Планекс Холдинг“, Завод за безалкохолни напитки БРИЗ ВАРНА, Еко Той, Призма.

Повече за участниците може да видите ТУК:

https://www.facebook.com/youthstreetvarna

https://www.facebook.com/events/509586184037467

Програма –2 май 2022 г.

Входа на Морската градина:

Youth Street Varna – Positive – ЦВЕТНО МИ Е!

Да подарим празник на Варна!

11.00 – Откриване

11.05 -Гайдарски оркестър при Национално училище по изкуствата “Добри Христов”- Варна с ръководител Алексей Енчев

11.10 – Група по народни танци към Клуб по танци “СТАР ДЕНС” с ръководители Радост Енчева и Красимир Панчев

11.20 – ДТШ “Пламъче” с художествен ръководител Кирилка Петрова

11.35 – Възпитаници от паралелка с профил “Музика” към СУ за ХНИ “К. Преславски” с преподавател Росица Малчева, учител по народно пеене и солист на ансамбъл “Фолклорни ритми”

12.00 – Възпитаници на вокалния педагог Кичка Христова –

Детска фолклорна студия ‘Неранза” при НЧ “Елин Пелин1977” – Варна, солисти на Детска фолклорна група “Тракийски слънца” при Тракийско дружество “Капитан Петко войвода” – Варна и солисти на Детска фолклорна група “Галенчета” при НЧ “Васил Левски- Галата1927”- Варна

12.45 – Детски танцов състав “Чародейци” при Танцова школа “Колеви” с ръководител Георги Колев

12.55 – Възпитаници на ДВШ “Весели Щурчета“ с ръководител Радослава Димова

13. 10 – ДФТШ “Тракийче“ с художествен ръководител Тодор Тодоров

13.30 – Ученици от НУИ “Добри Христов“  и ученици от Школа по народно пеене “Фолклорна магия“ Варна с вокален педагог Павлинка Тодорова

14.10 – Tанцов Състав “Дивни танци” с художествен ръководител Диана Добрева

14.35 –Детски народен хор и солисти към СУ за ХНИ ” Константин Преславски ” гр.Варна с вокален педагог Петя Драгнева

15.10 – Възпитаници на Никола Георгиев – професионален гайдар и преподавател, основател на Гайдарска школа “Тракия” гр. Аксаково

(Visited 9 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close