FunCity+ завъртя Варна в еуфория от прекрасни емоции

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Най-мащабният младежки фестивал на Варна FunCity+ завъртя Варна в истинска буря от прекрасни емоции на 11 и 12 август 2023 г. под мотото „ Euphoria+“.

Прекрасна двудневна програма, в която се включиха любими поп, рок и рап изпълнители, радва варненци и гостите на града по време на фестивала.

Специален поздрав към младите хора отправи кметът на морската столица Иван Портних.

Фън зоните на входа на Морската гадина, около Слънчевия часовник и сцена „Раковина” привлякоха като магнит хиляди посетители, които се забавляваха и заредиха сетивата си с вдъхновяващи емоции. Музика, театър и кино зона „Под звездите“ очарова публиката на сцена „Раковина“.

Пяна парти и Цветно шоу предизвиката истински фурор сред най-малките.

Всички посетители имаха възможност да се включат в спортни занимания и демонстрации като тенис на маса, стрелба с лък, йога и други забавни презентации.

Пространството на площад Антон Новак пред хотел „Одесос“ се превърне в Графити Арт Работилница с „Да Граффс”, а гостуващите невероятни стрийт артисти показаха висш пилотаж в това изкуство.

Училище по роботика „Робопартанс”, работилницата ан Фондация “Оренда”, Студентският съвет на ВСУ „Черноризец Храбър” и Младежко пространство ХамелеОN направиха още се включват във фестивала. 

В сърцето на лятото, в сърцето на Варна и в навечерието на празника на морската столица, фестивалът остави незабравим спомен за жителите и гостите на града.

Организатор на FunCity+ е Община Варна, Дирекция “Образование и младежки дейности”. 

Повече информация, снимки и видео ще откриете на страницата на фестивала: NEWS&FUNcity / https://www.facebook.com/newsfuncity

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close