Щастливо, по-щастливо, най-щастливо, що е то? Еко училище “Свят непознат” в зоопарка на Варна! (ВИДЕО)

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Десетки деца и техните родители се включиха в забавните викторини, анимация с песни и танци, гатанки, безгрижни игри и увлекателни арт работилници по време на втория “урок” от Щастливото еко училище “Свят непознат”, което се проведе на 19 май във варненския зоопарк.

Малчуганите танцуваха лимбо и полетяха из приказният свят на пеперудите с кака Роси.

Интересни факти за животните в зоопарка сподели инж. Нора Люцканова-еколог в любимото на децата кътче.

“Как можем да опазим Черно море чисто и какви рибки живеят там?” разказаха на малчуганите доц. Виолин Райков от Института по океанология към БАН и неговата прекрасна дъщеря, които раздадоха на посетителите подаръци и пъзели с образователно съдържание.

Отново много игри, смях, забавления за малки и големи, както и засаждането на четирилистни детелинки и билки бяха подготвили от Сдружение “Маджик стрийт Варна”, организатор на Щастливото еко училище.

Повече за второто издание и текуща информация за предстоящите модули на прекрасната инициатива, подкрепена от Дирекция “Образование и младежки дейности” в община Варна, може да видите на страницата на организацията във фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=61559436697838&locale=bg_BG

Споделяйте и събитието, за да стигне до повече малчугани и техните родители информацията.

Нека се забавляваме заедно, докато учим и отнесем у дома щастливи преживявания и частица природа, призовават организаторите: https://www.facebook.com/events/1646063472870323?ref=newsfeed&locale=bg_BG

(Visited 9 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close