Шампионът по спортни танци Боби Карлиев с награда “Зумба инструктор на годината”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Шампионът по спортни танци, невероятният Боян Карлиев, приятел и сътрудник на „Youth Street Varna“, грабна наградатаЗумба инструктор на годината” на Международните награди за мода, шоу и бизнес – Варна.
“Изключително съм бладарен на организаторите и всички, които ме подкрепят в това начинание!
Зумбата е голяма моя страст и давам всичко от себе си за нея. Продължавам да се развивам и се надявам до все повече хора да достига и да бъдат завладявани от магията на танца и музиката.  Много ще се радвам ако последвате и страничката ми ZUMBA Fitness With Boby”, 
Това споделя Боби във фейсбук. Ето какво още научаваме от страницата на неговия клуб в социалната мрежа:
Какво представлява зумбата?
Зумбата е невероятно съчетание на фитнес с прости танцови движения, които допринасят за перфектната кардио тренировка.
Подходяща е за възрастни и деца! Най-добре в комплект!
Идеята е на готина латино музика да повтаряме прости танцови движения, специално подбрани за умерено натоварване на всички мускулни групи на тялото и е идеално за всеки който иска да се забавлява, докато отслабва или потдържа добра физическа фигура . В зумбата се включват всякави видове танци от салса до хип-хоп, като се използват най-простите и ефективни движения, така че не само да тренираме тялото си, но и да се научим да танцуваме красиво. Осевен това, зумбата намалява нивата на стрес и е отличен метод за психическо разтоварване. Може да си набавите цялото движение от което се нуждае тялото само за 2 тренировки на седмица. Не се изисква танцова и физическа подготовка!
Повече може да научите от страничката на Боби или на тел. +359885797487
Първата тренировка е безплатна!
(Visited 10 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close