Цвети: Човек трябва да преодолява страховете си, като премине целенасочено през бурята!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Слънчева, лъчезарна, търсеща, пряма и амбициозна…Така видяхме Цвети, ученичка от МГ „Петър Берон“ във Варна, която сподели как изглежда през нейните очи проектът „Искам да съм като теб“. Потърсихме обратна връзка от това прекрасно момиче за това как реално биха въздействали на младите хора срещите от първо лице с личности, успели и реализирани успешно в различни сфери на живота и дали това би успяло да помогне на подрастващите за тяхната професионална ориентация.

Цвети мечтае да стане журналист и определено има огромен потенциал и заложби за това. Любопитна е да научи много неща, дейна и енергична, с очи за невидимите неща, готова да се включи във всякакви интересни и полезни инициативи.

Не случайно е и PR на PTPI The Dolphins Varna – една от най-успешните младежки неправителствени организации, която събира на едно място ентусиазирани младежи, които искат да помогнат с нещо на обществото.

Цвети смята, че човек трябва да работи върху себе си, да преодолява страховете си, като премине целенасочено през бурята, да се впусне в проблема, за да намери сам своето решение. Тя самата сподели как само преди две-три години е била плахо и затворено момиче, което се е страхувало да погледне хората в очите. Осъзнала е, че има проблем и целенасочено се е заела с решението му. Именно чрез участие в проекти и социални инициативи, Цвети изгражда своите умения да комуникира, а знаем, че 90% от успеха във всяко начинание зависи от умението ни да общуваме.Цвети вече владее тази магия, да въздейства чрез думите, чрез енергията и позитивизма, който излъчва. Съчетани с вярата и оптимизма, че младите хора могат да бъдат полезни на себе си и обществото.

Цвети смята, че всеки може да следва своите мечти и своя светъл пример, воден от убеждението „Искам да съм като теб!“. Вижте какво споделя Цвети във видеото, то ще ви зареди с детски чиста енергия и ще ви накара да се усмихнете!

Проектът “Искам да съм като теб!” се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна, Дирекция „Образование и младежки дейности”.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close