Хайде, Варна! Да помогнем на Александър и песента му “Рисувах те!” в надпреварата за Годишните музикални награди на БГ Радио! (ВИДЕО)

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Както СайтЪТ информира, дебютната песен „Рисувах те“ на третокурсника от специалност „Медицина“ в МУ-Варна Александър Петров получи номинации в 5 категории за Годишните награди на БГ радио – БГ дебют, БГ песен, БГ текст, БГ изпълнител  и БГ видеоклип. Все още имаме шанс да помогнем на Алекс в музикалната битка. Ето какво сподели той във фейсбук:

“Приятели, ТОВА НЕ Е краят на ГЛАСУВАНЕТО за Годишните музикални награди на БГ Радио / BG Radio! Разчитам на Вашата подкрепа в категория БГ ДЕБЮТ, за която получих официална номинация благодарение на Вас! ГЛАСУВАЙТЕ за мен и дебютната ми песен “Рисувах те” за последен път в рамките на наградите на БГ РАДИО! Ще се боря до последната секунда за Вашата любов, защото има смисъл! Въпреки бурите, разочарованията и многобройните предизвикателства, които се появяват на пътя ми”, сподели младият човек.

Припомняме, че автор на музиката и аранжимента на “Рисувах те” е Димитър Атанасов, а текстът е на бъдещия лекар. Александър Петров е и продуцент на музикалния проект.

Студентът от МУ-Варна Александър Петров е номиниран за Годишните музикални награди на БГ радио и има нужда от нашата подкрепа

Александър Петров представи дебютната си песен „Рисувах те“ в края на 2023 г. Режисьор на клипа e Павлин Иванов – Bashmotion – един от най-известните създатели на видеоклипове в България. Във видеото на „Рисувах те“ участва и младата актриса Маргарита Лъчезарова. Песента разказва вълнуващата история на двама влюбени, които се разминават в своите душевни търсения и губят любовта помежду си.

През 2022 г. Александър Петров достигна до финала на музикалния формат „Гласът на България“, завършвайки на почетното трето място.

Годишните награди на БГ Радио са най-голямото музикално събитие за награждаване постиженията в българската поп и рок музика в България. Това са единствените музикални награди на територията на страната, които се определят изцяло от слушателите.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close