Уникалният Руслан Мъйнов: Опитах да работя като заварчик, но Господ ме върна в правилната посока!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

“Казусът с намирането на работа, с търсенето на работа, с откриването на това ти какво си, какво имаш вътре, какво би трябвало да правиш, е сериозен и в него има много аспекти. Всеки млад човек трябва да търси вътре в себе си какво носи, за да го развие и то да му носи радост на него и полза на всички останали, за които ще работи това, което ще работи. Аз като малък се занимавах с кръжоци, програми, концерти, обикалях по конкурси, по фестивали.

По съвет на баща ми учих за заварчик, взех 4-ти разряд от 6 възможни и в тази сфера съм бил отличник…Замислих се да стана ли заварчик, сигурна работа, добре се плащаше на точка. Отидох на строеж да заварявам и в един момент, вдъхновен заварчик, чувам майсторът да вика: “Бягай, бягай, налягането е високо, ще гримне, трябва да отвориш капака да излезе ацетилена!” и аз , нали отличник, хукнах натам…И летя аз, обаче като си тряснах главата в един камък и тупнах долу.

Като дойдох на себе си си дадох сметка, че тази професия не е за мен, нищо, че се плаща добре. Нека съм си артист. И от тогава друго не съм работил, с актьорска и певческа професия се занимавам. Господ беше милостив към мен да ми даде тази насока. Човек трябва да опитва, за да открие нещото, което трябва да развие”.

Това сподели при гостуването си в морската столица уникалният Руслан Мъйнов. Той бе един от посланиците на Националната кампания #Първа работа, която събра много гости в Градска художествена галерия „Борис Георгиев“ във Варна.

Руслан прочете един “светъл труд” на Даниел Луканов, на 20 години, студент по икономически и социални науки в Икономическия университет във Виена.

Повече вижте във видеото!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close