С купи и призови места се завърнаха състезателите на СК “Черно море – Бриз кану-каяк” от държавен шампионат

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

С купи и призови места се завърнаха състезателите на СК “Черно море – Бриз кану-каяк” от държавен шампионат в Пловдив, съобщиха от клуба за Youth Street Varna.

Ето и завоюваните отличия:

Златна купа в едноместно кану за деца мини след 1во място на Мартин Господинов, 8мо място на Дамян Димов и 2ро място в Б финал на Живко Стефанов.

Сребърна купа в едноместен каяк за деца мини след 1во място на Пресиян Панайотов и 6то място в Б финал за Александър Костадинов.

В тройката при мъжете в едноместния каяк се класира Свилен Йорданов след 2ро място на 500м. и 3то място на 1000м.

В едноместното кану при мъжете Александър Григоров се класира 4ти на 500м и 5ти на 1000м., а Борис Босилков 5ти на 500м и 6ти на 1000м.

В двуместния каяк при мъжете тандемът Ангел Железов и Симеон Стойчев се класираха 7ми на 500м. и 5ти на 1000м.

При децата Жана Дичева е 7ма на едноместен каяк 1000м., Пресиян Панайотов е 8ми на едноместен каяк 1000м. и Мартин Господинов е 7ми на едноместно кану 500м.

В младшата възраст Борис Тодоров и Николай Дончев се представиха отлично след две 4ти места в двуместното кану, а Жана Дичева и Деница Попова финишираха на 3то място в двуместен каяк 500м.

Отборът е под ръководството на треньорите Петя Йорданова и Васил Господинов с помощник Стелян Железов. След около месец има ново предизвикателство и това е държавният индивидуален шампионат за деца, момичета и момчета и юноши и девойки младша и старша възраст в гр. Пловдив.

По време на отборното състезание беше доставена и дълго чаканата лодка-четириместно кану, закупена с цялостната подкрепа на Община Варна.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close