Съвременни будители се събраха във Варна за общ поздрав към децата по случай празника

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

По случай един от най-светлите български празници – Деня на народните будители- културни дейци от Варна се събраха, за да отправят общ поздрав към гражданите на Варна и най-вече към децата.

Снимката, появила се в социалните мрежи развълнува както многобройните възпитаници на техните школи, така и техните родители. За да изкажат своя поздрав и пожелания, на едно място се събраха едни от хората, чиито творчески път белязва града ни най-силно през последните години.

Част от усмихнатата и даровита компания са Нуша Роянова – художник, издател в „Дъбови листа“ и ръководител на едноименната школа по рисуване, Страцимир Павлов – диригент, композитор, аранжор, инстурменталист и преподавател в НУИ „Добри Христов“, ръководителят на школа по живопис Радко Мурзов, музикантът и ръководител на училището за музикално продуциране Omni’s Cool Цветан Момичилов, хореографът и ръководител на училище по съвременна култура The Center Георги Gosh Енчев, певицата и вокален педагог Христина Ралева, художникът и ръководител на школа „Дедал“ Дарин Сотиров, съвременният артист и организатор на фестивал Карантината – Цветан Кръстев.“

 

(Visited 7 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close