Студенти от цялата страна се включват в Летен университет в Китен

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Националното представителство на студентските съвети за поредна година организира събитието “Летен университет”, което ще се проведе в периода от 27 Август до 3 Септември 2023 г. в гр. Китен.

Събитието включва 12 спортни дисциплини, в които студентите от цялата страна ще да представят университетите си.

Целта на проекта е да се популяризира масовия непрофесионален спорт сред студентите, както и да се привлече по-голям брой активно занимаващи се със спорт, култура и социални дейности в университетите.

Освен спортни игри, всяка година организаторите се стараят да променят и обогатяват програмата на Летния университет, включвайки в нея различни академични и творчески семинари, обучения за работа в екип, състезания по знания, както и мероприятия с развлекателен характер.

Чрез спортната програма „Летен университет“ цели да излъчи комплексен победител в непрофесионалния студентски спорт измежду студенти от всички Висши училища в Република България.

Летният университет се организира за XXI път в периода от 27 Август 2023 г. до 03 Септември 2023 г. в курортно селище Китен.За повече информация на линка: www.summer2023.eu

Срокът за записване на студентите е до 11.08.2023 г., като могат да се свържат и със Студентските съвети в университетите.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close