Стопанката на Katt Café Анастасия: Мога да говоря с котките!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Анастасия е на 22 години. Тя е от Латвия. Пристига преди 9 години с родителите си, които натоварили малко багаж, детето и три котки и така изминали 2000 километра до Варна, преследвайки щастието.

Чаровното момиче грее, когато говори за повода на нашата среща – котките. Думите се леят не само емоционално, но и дълбоко преживяно и осмислено след дълги години, в които е живяла с много котки у дома и е изследвала поведението им. Закърмена с обич към животните,  Анастасия е категорична, че те са като нас, искат внимание, уважение и грижи. Уникалното кътче, дъздазено от Анастасия и нейният приятел, логично се нарича Katt Café, тъй като е място с неповторима атмосфера и уют, обитавано от 7 котета.
99% от атракцията на заведението са котета, спасени от улицата, здравословно обгрижени и научени да общуват с хората непринудено и свободно. В кафенето идват различни хора.
Едни, за да се порадват на топлата близост на мъркащите домакини, други за да научат повече за характера на котките и получат ценни съвети за общуването с тях, трети за да доставят радост на децата си, които мечтаят за животинче у дома, но по една или друга причина не могат да си позволят грижите по него.
Често гостите са хора, подложени на силен стрес, които си тръгват спокойни и усмихнати след контакта с обитателите на това чудно местенце в центъра на Варна. Рядкост са хората, които не обичат котките и за това има някаква причина в тяхното детство, твърди Анастасия.
Време е хората да разберат, че животните не са просто животни, те са част от нас, от семейството ни, от света ни и ние трябва да се грижим за тях, категорично е младото момиче.
Какъв е смисълът да живееш и да мразиш нещо, трябва да обичаме животните, да обичаме хората, да бъдем позитивни!, категорична е Анастасия.
Повече вижте във видеото!
(Visited 7 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close