Слънчевата Силвия Петкова: Обожавам Варна! Тук срещнах хора, които предначертаха пътя ми на актриса!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

„Щастлива съм да съм тук, във Варна. Малцина знаят, че моята първа работа беше именно тук в началото на този Милениум. В зората на живата реклама ходех по плажа и правех промоция на освежителни напитки. Моята първа заплата дойде именно оттук“.

Това сподели при гостуването си в морската столица харизматичната актриса Силвия Петкова. Тя бе един от посланиците на Националната кампания #Първа работа, която събра много гости в Градска художествена галерия „Борис Георгиев“ във Варна. Основната цел на кампанията е младежи до 29-годишна възраст да споделят в художествени произведения опита, надеждите, очакванията и предизвикателствата, пред които се изправят в професионалната си реализация.

Ето какво още разказа актрисата пред репортера на Youth Street Varna Никол Кръстева:

“Моята първа работа, тук във Варна, ме срещна с едни страхотни хора, които бяха студенти в Националната академия за театрално и филмово изкуство. Тогава и аз се влюбих в хората и съответно до голяма степен тази моя първа работа предначерта и пътя ми към професията на актриса.

Помечтах да бъда като тях, така забавна, така еродирана, с такова въображение и да живея живота си по забавен начин.

Питате ме каква е била Силвия на 15? Същата, каквато и сега, само че с малко по-малко бръчки. Пожеланието ми към младите е: Няма какво да ви спре! Следвайте мечтите си, следвайте сърцето си и намерете това, което ви вдъхновява! Намерете това, с което няма да имате нито един работен ден в живота си ! Любов! Това е формулата на успеха! Да правим нещата с любов и отдаденост. Обичам ви!”, сподели Силвия.

Повече вижте във видеото!

Снимка: Личен архив

(Visited 5 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close