Сладураните от ARTISTIX “избухнаха” с ”Всички видове любов!”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Сладураните от ARTISTIX поднесоха зрелищно шоу на футболното игрище в парка на “Владиславово”, предаде репортер на Youth Street. Интерактивният хип-хоп танцов спектакъл “Всички видове любов” бе поднесен на публиката във Варна и на други локации в няколко поредни дни.

Според древните гърци, човек може да изпита любов по 7 различни начина. Всеки от тях има своето място и важност. Ако сме късметлии, ще сме изпитали всеки един от тях, като това ще доведе до един истински пълноценен живот. 

Тези седем типа любов са:
– Любов към най-добър приятел/брат/сестра

– Флирт/ неангажираща, игрива любов

– Любов към себе си- Физическа любов/ похот

– Любовта, която един родител изпитва към своето дете – майчина любов

– Любовта, която се изгражда между двама души след дългогодишен съвместен живот заедно- Всеобхватна любов – любовта към всичко живо, да правиш добро на другите без да очакваш нищо в замяна

Спектакълът “Всички видове любов!” е разделен в седем части,  всяка от които представя съответния тип любов. Освен танци, в него се включват и актьорски сюжети, които допълват танцовия разказ. Спектакълът включва и интерактивен начин за осъществяване на разговор и връзка с публиката. Преди началото му бяха раздадени двуцветни картончета, използвани за гласуване. В определени моменти водещият отделя време за дискусия със зрителите. Задавани бяха въпроси, които да насочат мислите към конкретния тип любов, който следва да бъде представен. Въпросите са кратки и има възможност да се отговори само с “Да” или “Не”.  С помощта на интерактивното участие на зрителите се цели много по-силното им ангажиране. Те ще разберат в дълбочина същността на всеки тип любов и посланията ще оставят отпечатък за дълго в тяхното съзнание, сподели Румяна Михова, хориограф на групата.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close