Сдружението на сираците подкрепя 19 абитуриенти в неравностойно положение

Сдружението на сираците подпомага 19 младежи в неравностойно положение
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Националното сдружение на сираците в България ще подкрепи тази година 4 момичета и 15 момчета, които са абитуриенти през тази учебна година в рамките на инициативата “Фестивал на красотата”. Благотворителната кампания има за цел да подпомогне с празнични тоалети и обувки сираци, с един родители ученици от семейства с нисък социален статус и здравословни проблеми в семействата.

Директори на седем училища и Център за настаняване от семеен тип са изпратили мотивирани писма до Сдружението с предложение за подпомагане на зрелостници, които нямат възможност да си осигурят нужните тоалети и обувки за бала.

Тази година подпомогнатите абитуриенти са от Плевен, Кнежа, Никопол, Белене, Долна Митрополия, град Ябланица, обл. Ловеч, град Варна и град Лом, съобщи председателят на НССБ Слави Михайлов.

Благодарение на добри хора организацията успява чрез дарители да осигури нужните атрибути за абитуриентите. Слави Михайлов сподели, че се надява и през тази година да успеят чрез спонсори да помогнат на нуждаещите се от подкрепа зрелостници.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close