Очарователната Александрина: Формула за успеха нямам! Дисциплина и постоянство помагат във всичко!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Няколко десетки спечелени конкурси у нас и по света, награда Варна в раздел „Ученик на годината” в областта на професионалната подготовка. Така с едно изречение можем да опишем постиженията – не едно и две, на младата Александрина Петрова или Алекс, както я наричат всички, съобщава Радио Варна. Тази вечер Алекс ще зарадва публиката във ФКЦ със своя първи самостоятелен концерт.

Завършила преди малко повече от месец НУИ “Добри Христов във Варна с поп и джаз пеене, Алекс ще продължи музикалното си образование в Консерваторията, но се цели и към правото и защитата на авторските и сродните им права.

Макар голямата страст на Алекс да е джаза, не ѝ е чужда и поп музиката. Мечтата ѝ е издигне поп музиката у нас на по-високо ниво – и заради текстовете, и заради звученето, което в последните десетилетия залага в не малката си част на няколко тона и повече местоимения.

Какво обаче сподели за Youth Street младата талантлива певица малко преди първият си авторски концерт тази вечер във Варна?

Алекс открива необятния свят на музиката, когато е едва на три. Скоро разбира, че това е нейната страст и нейната мечта. Така с лекота взема решението да кандидатства в НУИ “Добри Христов”, специалност с джаз пеене.

“Чувствам се изключително заредена с положителна енергия и заредена преди своя първи самостоятелен концерт. Музиката ми дава стимул да продължа напред. Що се отнася до въпросът дали имам формула за успех? Нямам такава. Успехът се постига с дисциплина и постоянство. Бих концентрирала зад граница, но не и да живея в чужбина”, сподели Александрина.

Повече вижте във видеото!

 

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close