Организират спортен празник за Деня на християнското семейство във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Спортен празник за деца и родители ще се проведе на 20-ти ноември, неделя, в спортен комплекс „Локомотив“ във Варна. Организатор на събитието е дирекция „Спорт“ към Община Варна. Инициативата е посветена на Деня на християнското семейство и е в подкрепа на доброволното кръводаряване. До 19.11.22 г. всеки, който желае, може да дари кръв в Районния център по трансфузионна хематология, който се намира в двора на МБАЛ “Св Анна”, с работно време всеки ден от 8 ч. до 18 ч. По време на спортния празник всеки кръводарител ще носи бонус от 1 секунда за отбора си.

Стартът ще бъде даден в 10 часа. Право на участват имат деца, родени след 2012 г. включително, и техните родители. Съгласно регламента са възможни два вида отбори – от дете и един от родителите му или отбор от дете и двама родители. Етапите за провеждане на състезанието са три – серии, полуфинал, финал. Трасето се състои от две дължини по 35-метра, като първата дължина е с разнородни препятствия, а втората – на връщане, е без препятствия и се преминава на щафетен принцип.

За победителите са предвидени предметни награди, а за всички участници – тениски. Заявки за участие на отбори се приемат до 18-ти ноември при треньорите по лека атлетика, които следва да предадат списък за участие до организатора. Лице за контакт: Николай Кръстев 0886/352913.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close