Огромен интерес предизвика тази година международният музикален конкурс “Бъди звезда” 

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Приключи третият Международен конкурс за вокално и танцово изкуство “Бъди звезда”, организиран от Сдружение “Старс Академи”.

За трета поредна година Варна се превърна в сцена за изява на едни от най-талантливите деца на България. В продължение на три дни над 400 деца от цяла България имаха възможността да покажат своите таланти, а гости и жури – да се насладят на уникалните им изпълнения.

Един невероятен уикенд, изпълнен с много положителни емоции, танци, усмихнати детски лица, красиви гласове и нови приятелства.

Домакин на конкурса бе Радио Варна, а Гала концертът и награждаването се проведоха в бар-ресторант “Муунлайт”, на брега на морето. Жури в състав с председател – Етиен Леви, естрадната прима – Мими Иванова, уникалната Елица Тодорова, очарователният певец – Тино, хореографът на хип-хоп танците – Христо Хаджимихайлов и вариететният шоумен – Иван Христов, имаха трудната задача да определят призовите места на изключително талантливите участници.

В номинация Вокал – Гран При присъдиха на Хавин Елиман от гр. Велики Преслав. В номинация Танц – Гран При присъдиха на Ая Ахмедова от гр. Русе. И в номинация Фолклор – Гран При присъдиха на Кристиян Петров от гр.Варна.

Благодарение на фирмите – спонсори, които повярваха в каузата това събитие да стане реалност, децата си тръгнаха с оригинални статуетки, плакети, дипломи, медали, парични награди и подаръци от организаторите и кмета на Район Младост – Христо Христов.

Докато има такива хора, които подпомагат развитието на нашите млади таланти, децата на България имат бъдеще, заявиха организаторите.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close