“Най-сладкият ден” подари на Варна най-чистата детска енергия и очарование!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Най-зареждащият, вкусен и любим празник за деца и младежи подари на Варна най-чистата детска енергия и очарование в навечерието на празника на морската столица.

Еуфорията на 14-тото поредно издание на „Най-сладкият ден” завъртя във вихър от емоции малки и големи 13-ти август на Морската градина и около Слънчевия часовник.

И този път „Най-сладкият ден” бе един от най-очакваните и любими празници за хиляди деца и техните родители.

Мащабът на обществено значимото събитие не спира да се разраства и се радва на многохилядна публика. Славата на форумът прехвърли границите на морската ни столица и за поредна година предостави открита сцена за изява на талантливи млади хора, както от Варна, така и от други градове на страната.

И тази година организаторите PR и рекламна агенция „Протема“ И СНЦ „Пресклуб Варна“ подготвиха богата и колоритна програма и зарадваха хиляди варненци и гостите на града с песни и танци, богато разнообразие от съпътстващи мероприятия и творчески работилници с арт занимания, забавни игри и томболи, в се раздават раздават много лакомства и предметни награди.

Каузата на тазгодишното XIV издание на „Най-сладкият ден“ – под надслов „15 прости правила как природата да съхраня“ бе ориентирана към екологичността и опазването на природните ресурси, за един по-чист свят, за който всеки от нас може активно да допринесе.

В деня на събитието бяха представени различни образователни и еко инициативи, в които се включиха с радост всички от публиката.

С любов и респект към всеки детски талант, екипът на „Най-сладкият ден“ отново организира конкурс за детска рисунка на тема „Как природата да съхраня“, в която се включиха деца от цяла България, чиито творби бяха представени в открита изложба по време на празника.

Квалитетно жури определи победителите в две възрастови категории, а всеки малък художник получи лакомство и грамота за участие, като за печелившите бяха осигурени и предвидени награди.

Организаторите изказват своята благодарност за финансовата подкрепа на Община Варна и партньорството на: Солвей Соди, Хидрострой, Вето ООД, Експрес Гаранцион, верига хипермаркети СВА, пристанище Варна, ВиК-Варна, фирма ОО,Yes, Булмак 2005, Нестле, Изида, Олимпус, БГ Имоти-eксперт, Рувик ООД, СБХАЛ „Проф. Темелков“, Zepter, Детски център „Мама и аз“, Пекарни Стефани, Мегатрейд България, Софт Систем и други.

Повече за невероятната празничната фиеста, участниците в събитието и съпътстващите прояви може да видите на Facebook страницата на „Най-сладкият ден”: https://www.facebook.com/Nai.sladkiat.den и съвсем скоро в канала https://www.youtube.com/channel/UC9XKNSe9HUIru8m1MMdKSRw

(Visited 43 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close