Млада изпълнителка от Варна с впечатляващо представяне на “Evergreen Fest 2023”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Десислава Христова, възпитаник на вокалният педагог Атанаска Липчева, се завърна с поредна награда от “Evergreen Fest 2023” в началото на февруари. Ето какво споделя за талантливото момиче от Варна Кирил Атанасов:

Докато още съм на вълна Таланти и на техните притежатели, а аз цял живот с това се занимавам – да ги откривам, да ги развивам и да ги показвам на Нейно Величество Публиката – та точно тук е мястото да Ви запозная скъпи Приятели с още една Звездичка на Музиката в България ! – Тя се казва Десислава Христова и е от морската ни столица, гр. Варна !

С Деси се запознах преди около година в фейсбук, като се върнах от Лондон през септември се засякохме на Международния Фестивал “Sofia Grand Prix 2022”, където участвахме и двамата, тя като певица, аз като танцьор – след което съвсем случайно една сутрин в 06:00 часа аз слизам от едно такси на “Руски паметник” – и Деси насреща ми : – Кирчо, накъде така и ти ли си за Гърция ? – а аз още дрема от ранното ми ставане и казвам : – Ами, явно всички сме за Гърция – шестдневна Прекрасна екскурзия с автобус, водени от Прекрасната г-жа Роси Йорданова, в цяла Гърция, където в старата и столица град Нафплио имахме Международен Музикален и Танцов Фестивал – на Прекрасна сцена, на брега на морето, организиран от г-н Митя Ефтерман – продуцент на Фестивалите “Greece`s Hope – The International Festival” и “Turkish Hope – The International Festival” ! – И така с Деси и в Гърция участвахме като се представихме Отлично ! – А тази снимка е от снощи от Гала Концерта на “Evergreen Fest 2023”, където Деси се представи Чудесно и съвсем заслужено си спечели 1-во място в нейната възрастова група, с евъргрийн песен на български език ! – Браво, Деси – Поздравления и за твоята вокална педагожка, Прекрасната г-жа Атанаска Липчева ! – Благодаря ти за Истинското Приятелство и за вчерашния ден, които се превърна в един Музикален Празник, за мен ! – Благодаря и на г-жа Румяна Коцева за Страхотното провеждане на този голям Евъргрийн Форум – “Evergreen Fest Sofia 2023” ! – Деси, бъди Здрава и Благословена и град Варна тази вечер искам да те посрещне подобаващо – най-малкото с фанфари ! – Десислава Христова си е Абонат, само за Първи места и Гран При награди в Конкурсите !

– Снимка отпреди часове 05.02.2023 г.- от сцената на Международния Музикален Фестивал “Evergreen Fest Sofia 2023” – проведен в зала №11 на НДК, кино “Люмиер”, в гр. София !”, гласи коментара, който публикувахме без редакторска намеса.

(Visited 160 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close