Мис Силикон Екатерина Маринова: Не робувайте на клишета!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Една от първите срещи на група младежи от Варна по проект „Кариерна борса-Искам да съм като теб” бе с носителката на титлата „Мис Силикон”, а изборът бе направен чрез кратко анкетно проучване сред подрастващите за избора на успели хора в различни области на живота, с които да се срещнат.

Красавицата Екатерина Маринова е родена в Казахстан, но живее от 8 -годишна в България. Катя разби на пух и прах клишетата и предразсъдъците, с които най-често се реагира на подобно отличие като „Мис Силикон”.

Младата дама посрещна преди време групата младежи в своето козметично студио, запозна ги с работата си, обясни им за плановете и амбициите си да продължи образованието си, въпреки, че вече е дипломирана в специалност ”Маркетинг” към ИУ-Варна през 2016 г.

Младата дама сподели, че е работила като сервитьорка, аниматор, хостеса, но с времето е успяла да сбъдне своята детска мечта да има студио и да прави дамите красиви, за да ги накара да се усмихнат. Тя сподели, че е решила да премери сили в конкурса „Мис Силикон” малко на шега, но е доволна от резултата, защото красотата и е донесла популярност, която може да помогне на бизнеса й.

Катя демонстрира ум, интелект, стил и хубост, сдържаност и скромност, които могат да бъдат прекрасен пример за това, че не трябва да съдим за книгата по корицата.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна, Дирекция „Образование и младежки дейности”.

Интересния разказ на Катя вижте във видеото!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close