Майсторски вокален клас по поп музика, воден от Петя Буюклиева и дует “Мания”, ще събере млади таланти от Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Майсторски вокален клас по поп музика, воден от изключителната Петя Буюклиева и дует “Мания” ще събере във Военномерския клуб млади таланти от Варна.

Семинарът е в рамките на проекта „Ако дал си надежда“ на Студио „ДА” и Фондация „Откритие“, реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ по „Програма за възстановяване и развитие на организации в областта на любителското творчество” и е предназначен за деца и младежи, желаещите да развият своите способности в областта на поп музиката. Любимката на българската публика Петя Буюклиева, участник в различни телевизионни формати, носител на множество национални и международни награди, с богат опит, ще сподели своите знания във вокалните техника и ще даде своите наставления .

Дамите от дует “Мания”, успешно представяли страната ни на сцената на международни фестивали, ще допълнят класа със своите уникални изживявания и ще покажат на участниците как се работи в екип при реализирането на общ музикален проект. Сценичното държание, въздействието, танцът, физиономията и жестовете, харизмата, емоционалната връзка с аудиторията, са сред темите, които ще бъдат обсъждани с младите участници в събитието.

Майсторският клас ще бъде последван от открит урок по публичен имидж с лектор ПР консултантът Мария Донева, с дългогодишна работа в разнородни области, сред които култура и шоу бизнес. Ролята на визията и личния стил, авторитетът, доброто поведение, комуникацията в социалните медии, доброто представяне, емоционалността и професионализмът ще бъдат проследени по време на обучението.

В рамките на проекта „Ако дали си надежда“ Фондация „Откритие“ вече организира майсторски класове и работилници с известни музиканти, артисти, режисьор и джаз-вокалист, които споделиха своите знания и опит с децата.

Целта на Доно Цветков, председател на фондацията и основател на „Студио ДА“ е да предостави на децата, чуастващи в програмата възможността да се развият като музиканти и да се наслаждават на музиката, като същевременно работят по подобряване на техниката си и на развиване на творческия си потенциал в досег с доказани професионалисти и популярни български имена .

Майсторският клас ще се проведе в събота, 29 април, от 11,30 ч. в концертната зала на Военноморски клуб-Варна.

(Visited 33 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close