Красивата и талантлива Бри от Варна с прекрасна песен за “Детска мелодия на годината” – 2022

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
За Петото юбилейно издание на Националния фестивал “Детска мелодия на годината” – 2022 година, талантливата певица и танцьорка Бриана Петрова, популярна като Бриана Гранде, от град Варна, бе ибрана да представи една от новите детски авторски песни на тазгодишното издание, в което участват едни от най – талантливите пеещи деца на България.

Песента, която представя е “ДЕТСКИ МЕЧТИ”, с музика на Николай Райнов и Маргарита Здравкова, текст на Маргарита Здравкова и аранжимент – Николай Райнов, с която младите автори дебютират в „Детска мелодия на годината“.
Към снимките за видеото на песента се присъединиха танцьорите от “Art Dance Junior” – с хореограф Иван Христов, които допринесоха за ефектните кадри с танците си, специално подготвени за случая, Bar & Restaurant “Moonlight” във Варна, в който се заснима част от видеото и не на последно място снимачният екип от професионалисти “Студио Мелодия”.
Фестивалът се е утвърдил през годините като един от най-престижните и значими в България, с хиляди гледания, както в YouTube, така и в няколко национални телевизии. Песните и видеата се реализират с подкрепата на Национален Фонд Култура.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close