КПС Варна затвърди лидерството си с две победи в Държавното по водна топка (ВИДЕО/СНИМКИ)

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

КПС Варна за пореден път затвърди лидерската си позиция и зарадва феновете си в две срещи от кръг на Държавното първенство по водна топка, който се проведе днес на Плувен комплекс “Приморски”, предаде репортер на СайтЪТ.

В първата среща 15-годишните изпълниха с гордост своя треньор Найден Найденов с отличното си представяне и резултат от 15:2 срещу възпитаниците на Ботев 2000 Враца. В оспорван мач по-късно мъжкият отбор грабна победата над КВТ “Черно море” с 12:11.

“Малките много ми харесаха! 15 – годишните изпълниха тактиката, на която съм ги тренирал и резултатът 15/2 в мача с Ботев 2000 Враца е на лице. Заради празничните дни мъжкият ни отбор нямаше много време за подготовка, но въпреки това се представи блестящо и в оспорван мач отново е победител с 12:11.

Водната битка беше драматична, “Черно море” поведоха, след това дръпнахме с добра преднина, имаше критични моменти, в които резултатът беше изравнен и оспорван, не липсваше напрежение и водна “интрига”, но всичко е добре, когато свършва добре за КПС Варна. Двете ни победи днес са факт и аз съм щастлив”, коментира за медията ни главният треньор на КПС Варна Найден Наденов.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close