Изкуството подпомага спорта в Първа ЕГ – Варна! Авторският спектакъл “Тийн” събира средства за отбора по волейбол на гимназията

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Младите актьори от Първа ЕГ – Варна подготвят новия си авторски спектакъл “Тийн”, който ще бъде представен пред публика на 27 февруари, а събраните средства ще бъдат дарени на техни съученици от отбора по волейбол, за да заминат на Световното първенство в Сърбия през април, научи СайтЪТ.

Ето какво споделят от престижното варненско училище:

“Кампанията за подпомагане на нашите златни момичета продължава. Със съдействието на училищното ръководство, в нея се включват актьорите от арт група “Театрално забавление“, шест от които са ученици в Първа, с ръководител Биляна Стоева – възпитаник на Първа и майка на капитана на отбора по волейбол Анна Катерина Станимирова.

ТИЙН“ е авторско театрално представление на младежите от трупата. Провокирани от Биляна , юношите месеци наред разказват за емоциите си, сблъсъците, трудностите и предизвикателствата на живота си в сложната възраст на тийнейджърството . Създават комедийни етюди, драматични монолози и емоционални текстове , които превръщат във вълнуващ спектакъл. Срещата с тяхното изкуство предизвиква много смях , но и много размисли и сълзи . Представление актуално , както за младежка публика , така и за техните родители .

Заповядайте на 27 февруари вторник от 19 часа в актовата зала на гимназията.

Билети ще се продават на 21 и 22 февруари от 10 до 12 часа във фоайето на първия етаж на гимназията. За родители, приятели и алумни ще направим изключение и ще продаваме билети на място вечерта, но трябва да се резервират навреме, за да не останат без билет. Цена на билета 10 лева.

Парите събрани от събитието, по желание на трупата ще се дарят изцяло в полза на отборът по волейбол на Първа за тяхното представяне на Световното първенство в Сърбия през този април .

Заповядайте, за да се забавляваме заедно и да помогнем на нашите шампионки”, гласи поканата.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close