Звездата Петя Буюклиева разкри пред Youth Street Varna къде живеят чудесата!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Звездата на родната естрада Петя Буюклиева гостува във Варна. Тя предаде своите знания по вокално майсторство на децата от варненското Детско шлагерно студио “ДА“ и други пеещи деца от Варна в открит урок, част от проекта “Къде живеят чудеста?” на фондация “Откритие”.

Освен доказана певица, с множество хитове и международни награди, Петя е и много добра пианистка, което я прави и перфекционистка, когато трябва да подготви песен или дори да помогне на колега млад изпълнител в началото на неговата кариера.

Ето какъв съвет тя отправя и към талантливите пеещи деца:

“От ранна детска възраст децата, надарени от Бог с глас и музикалност, желаят да са на сцена, да станат звезди, да изразяват себе си и емоцията си чрез пеене и музикално-артистично присъствие. Да, това е чудесно, но за да го постигнете, скъпи мои, трябва да дадете всичко от себе си, да положите труд, за да израснете в това поприще.

Трябва да бързате не с кариерата, а с подготовката, а за да изградите и култура на пеене, са ви необходими часове, месеци и години, отдадени на тайнството на музикалното усъвършенстване. Важни са както и уроците по вокално пеене, така и по актьорско майсторство. Направите ли го, ще можете да въздействате с таланта си, който сте развили, на хиляди хора от всички поколения. На финала бих казала: бъдете звезди и на сцената, и в подготовката за нейното изкачване, защото тя е голям връх”.

Събитието е част от едноименния проект, осъществяван с подкрепата на Национален фонд “Култура“.

Какво сподели обичаната изпълнителка пред репортера на Youth Street Varna Никол Кръстева, вижте във видеото!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close