Започна Панорама на средното образование във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Кметът на Варна Иван Портних бе гост на откриването на Панорамата на средното образование, която се провежда днес и утре в Юнашкия салон. Форумът събира на едно място около 30 професионални, профилирани и средни училища в морската столица, две професионални гимназии от Добрич и Белослав и за първа година фирма-работодател.

Целта е седмокласниците и техните родители да се запознаят с възможностите на учебните заведения за прием. Организатор е Центърът за кариерно ориентиране (ЦКО) и дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

Варна е град, който предлага широка палитра от отлични учебни заведения, предлагащи богат избор за образование. Благодаря на организаторите на форума от Центъра за кариерно развитие, на ръководствата на училищата, на учителите, както и на представителите на бизнеса, затово това е връзката, която изпълва със съдържание нашата кауза „Варна – Град на знанието“, каза кметът.

Приветствие по време на откриването отправи и Дияна Янева, директор на ЦКО. Панорамата на варненските училища ще е отворена за посещение днес до 18 ч. и утре – 11 май от 10 до 16 ч.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close