Готов е клипът към първата авторска песен на Криско от Варна! (ВИДЕО)

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Вече е факт прекрасният клип към първата авторска песен на Кристиан Николов от Варна, с който медията ни неотдавна ви запозна. Той е възпитаник на вокалните педагози Павлинка и Елица Тодорови, част от школа по народно пеене “Фолклорна магия”.

Кристиан Николов – талантливото дете на Варна, което ни учи на родолюбие!

Ето какво съобщават от Продуцентска къща “ЕНИ филм”, които имат заслуга по реализирането на видеото:

“Това си е истинско събитие, тъй като видеото е на първата авторска песен на Криско – “Водо ле”. Песента е по музика и текст на Криско и е издържана в стилистиката на българската народна песен, която младият изпълнител много цени и с удоволствие и много талант изпълнява. 

Аранжиментът на песента е дело на Венелин Мутафчиев, звукозаписът и обработката направи Петър Песев.

Клипа засне Продуцентска къща “ЕНИ филм” край живописното Варненско езеро близо до село Страшимирово. Във видеото на Криско партнира неговата приятелка и талантлива възпитаничка на НУИ ”Добри Христов във Варна и Школа по народно пеене “Фолклорна магия” Паулина Лансанган Георгиева.

Криско е редовен и любим наш участник във всяко издание на “E-Fest”. С всяко следващо представяне той отбелязва голямо развитие. А тази година е изключително успешна за него тъй като той представи първата си авторска песен и своя първи самостоятелен албум. Освен, че пее с огромно желание и талант, Криско свири на тарамбука и участва в театрална школа. Под ръководството на неговите преподаватели Павлинка Тодорова и Елица Тодорова и с огромната подкрепа на неговите родители, момчето все по-уверено развива своя талант.

Убедени сме, че го чака голямо бъдеще и се гордеем, че сме част от неговия път към световната сцена. “

Пожелаваме на талантливия млад изпълнител още много успехи и щастливи мигове сред своите почитатели на сцена!

(Visited 13 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close