ВИЖ КАК СЕ ПРАВИ: Най-вкусният сладолед на Земята!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Всеки млад човек има мечти, които иска да реализира. Дали представите му за бъдеща реализация обаче са близки до действителността? Целта на проекта „ВИЖ КАК СЕ ПРАВИ“ на Сдрежуние „Пресклуб Варна“ и младежкото информационно издание „Youth Street Varna са да отвори вратите на реалното производство, услуги и бизнес.

В този епизод от поредицата “ВИЖ КАК СЕ ПРАВИ” заедно с Емо, Никол и Злати гостуваме на едно вкусно място, където ухае прекрасно още отвън – вълшебната работилница на сладоледи Класик.

Нямаме търпение да научим как се прави едно от от най-вкусните и обичани лакомства и най-вече да го опитаме. Посреща ни нашият любезен домакин и собственик на цеха – Стефан Пешев и очарователната Вера.

Научихме супер любопитни неща за майсторлъка да се прави сладолед. Признаваме си, похапнахме и гарантираме – вкусно е! Струва си да опитате и вие, ванилия, сметана, малага, сахара, шоколад, хуба буба, тирамису, виолетка, ягода, лимон, сладолед с бисквитки и канела, списъкът е дълъг и изкушаващ.

Не ни се тръгваше! Благодарим на Стефан за гостоприемството, за вкусния сладолед, за благата дума с която ни въведе в света на своя бизнес. Няма съмнение, ще се върнем отново и отново. Направете го и вие, сладелод има за всички!

Повече вижте във видеото!

Този епизод от поредицата Виж как се прави беше реализиран с финансовата подкрепа на Община Варна, дирекция „Образование и младежки дейности“. Творческа обработка и монтаж: Стаси и Роси Станчеви

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close