“Вдъхновение и Ритъм: Artistix Dance Camp – Танцовата Магия на Варна!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

През есенната ваканция в края на месец октомври ще се проведе “Artistix dance camp”, едно събитие, което ще промени начина, по който гледате на танца! Това е танцова програма за развитие на млади танцьори в областта на хип-хоп стила.

Тя има за цел да запознае младежите с някои от подстилове на културата като Popping, Waacking, Break Dance. В програмата са включени класове по Freestyle (импровизация), но и заучаването на динамични хореографии.

Събитието ще бъде двудневно и ще се проведе на  28 и 29 октомври от 10:00 до 17:30 в новата танцова зала на школа “Артистикс” на адрес ул. Русе 49.

Професионалисти в областта ще проведат общо 5 танцови класа на ден, специализирани за деца и възрастни. Освен това в преподавателския екип за първи път ще се включат и новите надежди на школата.

Целта на събитието е да предостави възможност за среща между старото и новото поколение танцьори, където по-опитните ще споделят своите знание и професионализъм. Младите хореографи, от своя страна, ще служат като вдъхновение за обучаващите се в момента танцьори и ще покажат че танцът би могъл да бъде и техен професионален път.

Присъединете се към “Artistix Dance Camp” и станете част от танцовото бъдеще на Варна!

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на фонд “Култура” към Община Варна.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close