Актрисата Евгения Василева стана част от инициативата “Отвъд усмивките – Как си всъщност?”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

“Искам да ви благодаря за поканата да взема участие в тази страхотна инициатива и най-вече да поздравя учителите за това предизвикателство, което сте отправили към учениците. Големи адмирации към учениците за това, че сте разкрили своята душа докрай. Иска се смелост за това. Справили сте се чудесно”.

Така започва своето видеопослание Евгения Василиева, популярна актриса от държавен куклен театър Варна. Жени споделя, че е щастлива от това, че е част от красивата инициатива на Гимназията по Текстил и моден дизайн във Варна като продължение на конкурса „Отвъд усмивките – Как си всъщност?“ на УНИЦЕФ – България, където след трудна селекция са отличени 9 творби на осмокласници и деветокласници от гимназията.

Ето и част от есето, което е сред наградените в конкурса “Отвъд усмивките как си всъщност”, което Евгения поднася емоционално:

“Преди около година и половина не предполагах, че животът ми ще се промени изцяло, но се убедих едва когато видях, че всеки един от нас е имал много планове занапред и в миг всичко се променя. Намираме се в един тунел, от който няма изход. В този тунел има само локадуни, карантини, маски и дезифектанти. Хората са разтревожени, не може да се излиза навън. Всички са затворени по домовете си и си задават въпроси – какво ще стане с нас, как ще живеем в тази обстановка, какво ше се случи занапред. Първоначално не се шашнах. Бях сравнително спокойна. Беше ме страх от много други неща, но си мислех, че всичко много скоро ще свърши и че това е един обикновен вирус. Но се лъжех жестоко, защото това не беше така. В началото на тази ковид криза се страхувах от това дали ще мога да видя моите близки и ,че никога няма да мога да се върна към моя стар живот, в който всичко е наред. И така стана…”

Как завършва есето, ще разберете от видеото на Жени.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close