Youth Street Varna Positive през очите на Нико от The Graffs

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Както вече знаете, Youth Street Varna Positive събра едни от най-позитивните хора във Варна, за да посрещнем пролетта и накараме Варна да се усмихне. Сред тях е и Николай Чакъров – Нико и неговите приятели от The Graffs, а след тях остана едно уникално ярко, зареждащо, цветно послание. Ето как изглеждаше първото от поредицата събития през погледа на сладурите със спрейове в ръце:

Кой стои зад The Graffs?

Ние сме The Graffs. Dream team от трима създатели, въоръжени до зъби с креативност и флакони, борещи се с непрестанен хъс зад цветните си идеи по пътя към една по-добра среда за живеене.

Димака е нашият маркетинг мениджър и бизнес стратег, който неуморно работи по създаването на нови канали и контакти за работа.

Нико е нашият главен артист, който успява да се изправи пред всяка артистична задача, и да се справи с нея блестящо, чрез своят оригинален ярък стил.

Павката се занимава основно с планирането на сценария за нашите клипове, успява да хване всичко, което правим от най-добрият ъгъл и да го запечата в готов продукт за зрителите.

Всеки един от нас има умения в различни области, което допринася за развитието и успеха на екипа. Правим дигитални илюстрации, дизайн, поръчкови графити, професионално видео заснемане, фотография, развитие на социални мрежи, всякакви форми на реклама, или на кратко казано решаваме креативните казуси на нашите клиенти и техният бизнес. Отворени сме към всякакви интересни проекти.

Фирмата ни е налице и работим без почивка.

Уникалните проекти на The Graffs вижте и харесайте тук!

https://www.youtube.com/channel/UCu-zyI5z-_-jbddbnrZ8QgA/videos

 

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close