Youth Street – Positive отваря вратата на предстоящите празници с „Пееща Коледна улица”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Пееща Коледна Улица” предстои във Варна на 26 ноември 2022 г. Инициативата е част от фестивалната поредица Youth Street – Positive на младежкото информационно издание Youth Street Varna.
Тя ще бъде осъществена от Сдружение „Пресклуб Варна” в партньорство с Вокална Академия „Бънджи сингърс” и финансовата подкрепа на Община Варна, Дирекция „Образование и младежки дейности”. Приятели и съмишленици на поредицата Youth Street – Positive и “Пееща коледна улица” отново са верига хипермаркети СВА.
Фестивалната поредица Youth Street Varna – Positive има за цел да даде приоритетно място за изява на млади таланти от варненските школи и клубове, които да заредят града с емоция около и по време на красиви български празници, така както успяха да го направят по повод Първа пролет и Цветница.
В навечерието на един от най-прекрасните празници – Коледа, Youth Street Varna – Positive отваря вратата на Коледния дух, за да изпратим символично годината, да подгреем настроението на варненци и гостите на града за официалното запалване на Коледната елха, което традиционно се случва на 6 декември – Никулден и последващите Коледни и Новогодишни празници.
На 26.11.2022 г, последната събота на месец ноември, талантливи варненски изпълнители, възпитаници на вокалните педагози Атанаска Липчева, Мила Маврова, Павлинка Тодорова, ВА „Бънджи Сингърс”, както и деца от танцовите формации „Стил Денс” и „Артистикс”, възпитаници на Гайдарска школа „Тракия” с художествен ръководител Никола Георгиев и индивидуални изпълнители, ще „залеят” с прекрасни песни и танци централния варненски площад „Независимост”.
Програмата ще стартира в 16.00 часа и ще продължи до 19.00 часа.
По време на събитието ще бъде дадена възможност за изява и на деца от публиката.
„Пееща Коледна улица” ще предостави „вълшебна” кутия, в която малчуганите и техните родители да пуснат своите съкровени желания до Дядо Коледа, а най-интересните от тях ще бъдат оповестени впоследствие в медийното пространство.

Програма „Пееща Коледна улица” – 26 НОЕМВРИ 2022 Г. /СЪБОТА/

ОТКРИВАНЕ – 16 ЧАСА – ПЛОЩАД „НЕЗАВИСИМОСТ”

16.00 -Гайдарска школа „Тракия” с художествен ръководител Никола Георгиев
16.05- Възпитаници на мажоретен състав „Стил Денс” с ръководител Силвия Петрова
16.10 – Хип-хоп група „Артистикс” с ръководител Румяна Михова
16. 15 – Възпитаници на вокалния педагог Мила Маврова
16. 45 – Възпитаници на вокалния педагог Атанаска Липчева и Вокално студио „Ейнджъл войсис“
17.15 – Възпитаници на Вокална Академия „Бънджи сингърс”
17.45 – Възпитаници на школа “по народно пеене “Фолклорна магия”  с ръководители Павлинка Тодорова и Елица Тодорова
18.15 – Изпълнение на Мис Свят България – Ева Добрева

Водещ на събитието: Емил Христов

(Visited 17 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close