VenZy: Провалих се като брокер, но останах себе си! Щастлив съм с това, което правя!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

“За мен Варна е много, много специален град. Преди много години тук са се запознали и влюбили моите родители. Освен това, пейката, на която са гледали морето, все още стои в Морската градина. Ще кажа, че съм късметлия. Връщам се на 3-4 годишна възраст, когато съм започнал да се занимавам с това, което обичам да правя. Започнал съм по влакове, трамваи, улици, спирки…навсякъде.

Много хора ми обясняваха как музикант къща не храни. Затова и аз търсех себе си. Първата ми работа беше висока летва и впоследствие разбрах, че не е за мен. Това беше младши брокер на недвижими имоти. Имах една сключена сделка. Не можех да правя това, което правеха колегите ми, когато отида в една дупка, да убедя човека, че това е прекрасно място и той трябва да я купи и живее там.

Стигна се до един момент, когато заведох клиент в един апартамент, той беше потресен, аз също, разходихме се в кухнята и коридора, където се разхождаха всякакви форми на живот, стигнахме до хола и прозорците, които бяха рисувани с бои. Човекът ме попита: “Ти би ли наел този апартамент” и аз честно му отговорих “Никога!”.

Тръгнах си от там, а след много години преоткрих музиката и останах там. Това, което искам да изпратя като послание към всички млади хора е: Опитвайте всичко, докато откриете себе си! След като откриете себе си, за нищо на света не се отказвайте! Колкото и да е трудно, колкото и препядствия да срещате, струва си! Скоро ще направя скромни 10 години на сцена и се убеждавам, че всички усилия и препядствия през които съм минал, си си стрували.

Това сподели при гостуването си в морската столица обичаният български изпълнител VenZy. Той бе един от посланиците на Националната кампания #Първа работа, която събра много гости в Градска художествена галерия „Борис Георгиев“ във Варна

Младият изпълнител прочете творбата на Нестор Спасов от Русе “Награждение”.

Повече вижте във видеото!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close