PxL3 Studio създаде клип за боеца Ванко от Варна, да помогнем и ние!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
анко от Варна се възстановява успешно, но все още има нужда от множество процедури. Детето, което претърпя ужасяваща автомобилна катастрофа и дълго време беше между живота и смъртта, днес се възстановява успешно, благодарение на всеотдайните грижи на своя баща Добромир Тодоров, организаторът на поредицата от благотворителни прояви Наталия Димитрова-Лазарова и всички благодетели, които дариха средства за лечението на детето в чужбина.
Ванко вече е комуникативен и лично благодари на всички хора, които помагат за неговото възстановяване. Това става ясно от клип, създаден благотворително от “PxL3 Studio”.
Ето какво споделят от там: “Случайността ни срещна със съдбата на Ванко от Варна. Ние, екипът на “PxL3 Studio”, не можахме да останем безучастни и създадохме този клип, за да може той по-бързо и лесно да стигне до възможно повече хора. Това е нашият начин да помогнем. Вярваме, че всички заедно ще успеем, че средствата за продължаване на лечението ще се съберат! Приятели, помогнете и вие! Да бъдем хора не само по Коледа!
Иван Тодоров оцеля при зловещата катастрофа край Долище, в която загинаха неговите майка и баба, но остана дълго в будна кома в клиниката по неврохирургия към МБАЛ “Св. Анна”, където бяха положени огромни грижи за него.
След това с множество дарителски акции, които продължават и до сега на страницата “Заедно за Ванко”, бяха събрани средства за транспортирането му до германската клиника, където той излезе от будната кома, започна да наддава на килограми, след което последваха множество операции и процедури за неговото възстановяване. З
а да продължи успешното възстановяване на боеца Ванко, семейството се нуждае от нашата подкрепа.
Можете да помогнете, като дарите средства:
ИВАН ДОБРОМИРОВ ТОДОРОВ
Банка ДСК
ВАЛУТА: BGN
IBAN: BG81STSA93000026491369
BIC:STSABGSF

(Visited 3 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close