PM Dance Studio се завърна с отличия и незабравими емоции от MAGIC WORLD Festival

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Труд, любов, вълнения, емоции, щастие, разочарование, успех, сълзи и радост…Така започва коментар на Поли Михайлова, хореограф на PM Dance Studio след участието на нейните възпитанички в  Magic world festival 2022.

Ето какво още сподели в емоционален коментар Поли:

Дебютирахме на най- мащабния и обичан фестивал в страната. Конкуренцията беше огромна, финали, полуфинали дори и във формации и групи, но макар и не в пълен състав, успяхме да покажем най-доброто от себе си. Разбира се, винаги може мноого по-добре, за това никога не спираме да работим и усъвършенстваме.
И с трите групи се състезавахме в по-горна възрастова група и все пак резултатите са добри, както и удовлетворението от представеното е на лице.
Можем да бъдем доволни, защото за пореден път бяхме отбор в трудните моменти, бяхме заедно със сълзи в очите и от радост, и от тъга, подкрепяхме се и се борихме до край.
Макар да има и по – важни неща, които научаваме след всяко състезание, всеки се вълнува и за резултатите, наградите и получените оценки. В обобщение получихме:
🥇 6 първи места
🥈 2 втори места
🥉 5 трети места
Няколко 4, 5 и 6 места
Танц Емпатия беше избран за Гала Концерта на Най-добрите хореографии в конкурса . Изключителна чест за нас, да бъдем там като състав на 3 години. Повече от щастливи сме!
Кати и Дими се бориха в най-тежките категории, танцувха четвъртфинал, полуфинал и финал. И двете бяха на 5то място сред най добрите 8 ( избрани от по 55 танца в категория). Кати е на 11г и 6 месеца, но беше в категория 12-15г, а Дими е на 15г и 5 месеца в категория 16 – 35г. И двете танцувха с пълни сили, чувство и хъс. Получиха и специални награди за обучение в Холандия и Италия.
Гордея се с всички деца.  Всички имаме още да учим, да се развиваме и ни предстоят тепърва още по – големи успехи и прекрасни емоции.
Дойдоха и тежките моменти, в които се разделяме с някои обичани членове на балета. Трудно е, тъжно е за всички, но всеки има свой път и трябва да го следва.
И така, научихме много, бяхме сред най – големите, борихме се, показахме се, забавлявахме се и най-вече направихме това, за което отидохме .
Хиляди благодарности за всички неуморни и всеотдайно родители на ПМ!!!
Благодарим и на прекрасните ни домакини Milena Nalbantova и Rosen Bojilov ! С нетърпение очакваме следващия юни, за да се видим отново”, написа Поли Мехайлова.
(Visited 5 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close