Лъчезарната Ева Веселинова: С агресивно поведение в никоя сфера не може да се пробие!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Ева Веселинова е едно от най-обичаните лица от екрана, журналистка и модел, известна с ролята си на репортер до 2018 г. в предаването „Господари на ефира“ по Нова телевизия, както и с участието си в панела от 2018 до 2020 г. на сутрешното шоу „На кафе“, излъчвано в същата медия.

С Ева се срещаме на церемония в София, където сред победителите в програмата “Ти и LIDL за по-добър живот” бе обявен и проект на СНЦ “Пресклуб Варна” – “Град, целунат от морето-Шарен кръстопът”, за който скоро ще ви информираме.

Веселинова е завършила специалност „журналистика“ във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет. Била е директор „Новини“ в телевизия „Евроком“ и редактор в ТВ „Европа“.

Миналата година в живота на Ева се случва най-щастливото събитие – раждането на близнаците Стефания и Борис.

Лъчезарната красавица сподели за Youth Street Varna къде е ключът за успеха в нейната работа.

“С агресивно поведение в никоя сфера не може да се пробие, в живота агресивното поведение привлича само агресивно поведение и не води до нищо добро! Това със сигурност не е пътят на журналистиката. Виждаме, че в българските медии добра е лошата новина, но трябва да отразяваме добрите новини. Известността идва, когато си положил много труд. Труд, труд и пак труд. Важно е да си известен с нещо хубаво и добро. Да си известен с работата си. Това, което правите с любов дава резултати. Най-важно е младите хора да не търсят новините само от популярни личности. Не вярвайте на 100% на всички популярни хора, търсете правилните източници. Гръмките заглавия и текстовете, които привличат вниманието, не са верни. Те са направени за лайкове, кликове и това не са местатата, от които може да се информирате. Трябва младите репортери внимателно да проверяват своите източници, а те със сигурност не са в социалните канали”, сподели Ева.

Какво още-вижте във видеото!

(Visited 7 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close