DARA се среща със своите фенове в родния й град Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Дългоочаквана среща на DARA с нейните фенове предстои този уикенд във Варна. Домакин и организатор на събитието е Kaufland в наскоро модернизирания филиал в кв. Трошево в родния град на певицата. Събитието ще се състои на 30 април, събота, от 10.30 часа и ще продължи около три часа, в които всеки ще има възможността да се види на живо с DARA.

Срещата ще се случи само седмица, след като DARA предизвика фурор със своя концерт в столицата и е и комплимент към всички жители и гости на Варна. Гостуването на DARA е доказателство, че Kaufland e повече от магазин, като филиалът в кв. Трошево е първият в България със собствена зона за цялостно преживяване. Какво означава това – освен с разнообразие от качествени и свежи стоки в самия магазин, клиентите могат да опитат от вкусните предложения в специално обособената food court зона, а най-малките – да се забавляват в уникалната вертикална детска площадка.

Възможностите за клиентите на Kaufland са част от така наречената One Stop Shopping концепция на веригата, която дава възможност на клиентите да спестят време, като намерят всички необходими продукти и услуги на едно място.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 61 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната” се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close