Cartoon Network стимулира децата да пресъздадат своя свят

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Cartoon Network стартира нова кампания за цяла Европа, Близкия изток и Африка (EMEA). Тя се казва „Пресъздай своя свят“ и това лято възхвалява уникалността на всяко дете, като го насърчава да бъде истински щастливо и уверено в себе си.

Жизнената и забавна мултиплатформена инициатива ще включва историите на деца, които правят невероятни неща в ежедневието си – от овладяване на изкуството на ролковите кънки или карате до балансиране на футболна топка, докато си мият зъбите или играят брейк. Много от любимите герои на Cartoon Network, включително Гъмбол и Дарвин, триото от „Ние, мечетата“ и бандата на „Малки титани: В готовност!“ също ще подкрепят вдъхновяващите таланти на фенове си.

12-годишната световна музикална сензация, Нанди Бушел се включва в инициативата, за да й вдъхне още повече живот. Като тя ще покаже таланта си в част от предстоящото мултиплатформено съдържание на кампанията.

Моника Омен, вицепрезидент на бранд комуникации и управление на франчайзинга за деца на EMEA, отбеляза: „Всеки ден все повече се вдъхновяваме от нашите фенове и сега Cartoon Network иска да насърчи всеки един от тях да прегърне същността си – които и да са те, каквото и да правят, както и да го правят. „Пресъздай своя свят“ е създадена, за да даде възможност на децата да се чувстват щастливи в своята автентичност и да ги увери, че всеки от тях има значение. Забавният и приобщаващ стил на Cartoon Network е неизменна част и от тази кампания, която ни дава платформа за представяне на абсолютно удивителните деца на днешното време.“

За Cartoon Network

Cartoon Network е подразделение на Warner Bros. Discovery и глобалната мрежа за анимационни поредици №1, предлагаща най-доброто оригинално съдържание за деца и семейства с хитове като „Бен 10“, „Крейг край реката“, DC Super Hero Girls, „Стивън Вселенски“,Невероятният свят на Гъмбол“, „Малки титани: В готовност!“, „Виктор и Валентино“ и др. Гледа се в повече от 185 държави, над 450 милиона домове и на 33 езика. Cartoon Network вдъхновява следващото поколение творци и новатори, като ангажира своята публика в пресечната точка на творчеството и технологиите. Неговите наградени просоциални инициативи, Stop Bullying: Speak Up и CN „Имаш силата – бъди приятел“ са признати и често използвани ресурси за деца и възрастни, които търсят инструменти, които могат да помогнат за справяне с продължаващия проблем на тормоза.

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close