10 талантливи младежи ще учат безплатно музика в RockSchool

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

RockSchool обяви началото на кандидатстването за участие в ежегодната RockSchool Стипендия. Тя осигурява 10 стипендии за безплатно 6 месечно музикално обучение на талантливи и мотивирани млади хора, които копнеят да се развиват музикално.

В стипендиантската програма може да участва всеки, независимо от възраст, пол или финансово състояние. Кандидатстването се прави чрез кратко мотивационно видео, което екипът на RockSchool оценява. То трябва да съдържа историята на кандидата с музиката и неговата мотивация защо трябва да бъде подкрепен. Не е необходимо да се демонстрират музикални умения.

До момента над 40 ученика са преминали през стипендиантската програма на RockSchool. Всички те са част от музикалното семейството на акдемията, а някои от тях са били част от доброволческата програма или са получили възможности за участия в различни концерти, фестивали и събития.

RockSchool отправя покана към всички музикални ученици, които искат да развиват своите умения и да получат безплатно интензивно музикално обучение – да се включат в стипендиантската програма. Кандидатстването е до 25 Април 2022 в официалния сайт на програмата: https://rockschool.bg/bg/projects/rock-school-stipendija-za-obuchenie

RockSchool е най-голямата музикална академия за присъствени и онлайн музикални уроци по китара, барабани, пеене, бас, пиано, цигулка и други инструменти. Ние развиваме музикалното образование и култура в България и предоставяме иновативни възможности за развитие за всички, които искат да израснат в сферата на музиката.

 

(Visited 7 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close