Хип-хоп школа “Artistix” и “Славянски Културен Център” с поредица от събития през ноември под надслов “Ho-Ho Hip-Hop”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

За какво се сещате, когато чуете думите “хип-хоп”? За известните рап изпълнители, за някоя танцово видео, което ви е развълнувало, за музикалните видеоклипове… Но едва ли знаете, че това е необятна култура, основаваща се на четири елемента – Брейк танци, Графити, DJ и MC.

Artistix – нежното лице на “стихията” хип-хоп във Варна! (ВИДЕО И СНИМКИ)

С цел по-задълбочено представяне на тази алтернативна култура сред младите, читалище “Просвета – 1927”, хип-хоп танцова школа “Artistix” и “Славянски Културен Център” създават поредица от събития през месец ноември под надслов “Ho-Ho Hip-Hop”.

Първото събитие е великолепна графити работилница. Участниците ще имат възможността да се запознаят с основните техники на рисуването на графити, да проявят творчество и лично отношение. Поканили сме един истински професионалист в тази сфера. Павел Николаев се занимава с това от 15 години. Първо в тетрадките със скици, след това върху стени с повече цветове и замисъл. И парче след парче – стена след стена, днес вече прави поръчки за големи фирми, дигитални дизайни и дизайни за печат. Съчетавайки визията си и огъня към графитите в модерни технологии и начин на изразяване.

Ако желаеш да бъдеш участник в събитието ела на 18/11/2023 от 15:00 в читалище “Просвета – 1927” – кв. Аспарухово. Материалите са осигурени напълно от организаторите, а от вас се очаква само желание.

“Ho-Ho Hip-Hop” продължава с чудесен хип-хоп спектакъл, който ще се проведе на 26/11/2023 от 17:30 в зала район “Аспарухово”. В него танцьорите на школа “Artistix” ще представят върху какво са работили през последните няколко месеца. И разбира се както е в стила на “Artsitix”, ще има и поука. Организаторите ви обещават чудесни и емоционални изживявания за което и от събитията да решите да се включите.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Фонд „Култура“ към Община Варна

(Visited 25 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close