Огромен интерес към традиционния форум „Кариери“ в Икономически университет – Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Традиционният форум „Кариери“ в Икономически университет – Варна ще се проведе присъствено от 27 до 30 март 2023 г. В 11-ото му издание му издание ще се включат 79 участници (фирми, институции, организации).

Висшето училище се стреми да предостави на възпитаниците си среда, която съчетава теоретични знания с практически примери от професионалния сектор. Тази формула за успешно кариерно развитие, изграждане на предприемаческо мислене, социална отговорност и прилагане на меки умения затвърждава устойчивите взаимоотношения между студентите и представителите на бизнеса вече повече от десетилетие.

Единадесетото издание на форум „Кариери“ през 2023 г. цели да събере на едно място фирми, които предлагат работа и/или стаж, от различни браншове и студенти с висока подготовка в областта на икономиката, управлението, информационните технологии и туризма.

Реализираните перспективи, ентусиазмът по време на интервю с представител от бизнеса, професионалното отношение на младите хора са част от емоциите, които в периода 27 – 30 март 2023 г. ще изпълнят Студентската улица в академичната сграда на Икономически университет – Варна, ет. 1 по време на четиридневното кариерно събитие.

• 27 март – Икономика, администрация, производствен бизнес, търговия, логистика и др.

• 28 март – Аутсорсинг, IT, консултиране и маркетинг

• 29 март – Финанси и счетоводство

• 30 март – Туризъм

Искаш да намериш стаж? Търсиш си работа по специалността? Искаш директен контакт с работодател? Искаш да проучиш пазара на труда? Искаш смяна на работно място?

Сега е моментът – от 27 до 30 март всеки ден от 09:30 ч. на Студентската улица в основния корпус на университета.

● 4 дни

● 79 работодатели

● 300+ свободни позиции

● 1000+ кариерни възможности

Ежедневната програма на събитието е:

09:00 – 09:30 ч. Официално откриване /зала 1/

09:30 – 15:00 ч. Представяне на възможности за работа и стаж /по щандове/

Повече информация за програмата и условията за участие може да получите от уебсайта на форум “Кариери” на адрес: http://forumkarieri.ue-varna.bg/.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close