Школата за изкуства “Дедал” с номинация за доброволческа организация

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Школата по изкуства за талантливи деца и младежи в неравностойно положение “Дедал“ е номинирана за доброволческа организация на 2021 година. Инициативата е на Министерството на младежта и спорта, съобщават от пресслужбата на Апелативен съд-Варна.

Можете да подкрепите изключителния партньор на Варненския апелативен съд в лицето на “Дедал”, като попълните анкетата на организаторите: https://forms.gle/gmLUcVFKMmUiyTXi8

Гласуването е възможно само до 1 декември!

За шеста поредна година дирекция “Младежки политики” организира кампанията под надслов “Мисията доброволец – (не)възможна”. Тя е насочена към изявени млади доброволци – личности и организации от цялата страна. Категориите са за организация, мисия и доброволец.

Всички номинации са публикувани на Фейсбук страницата на Националната информационна система за младежка: https://www.facebook.com/bgyouthinfo/

Целта на инициативата е да популяризира млади хора и организации, с принос към добри каузи, които с примера си да окуражат своите връстници в духа на работата в полза на другите.

Както знаете, преди броени дни талантливите художници на “Дедал” подредиха 11-та поред изложба в арт-салона на Апелативен съд – Варна. Тя е с благотворителен характер и има за цел да подпомогне дейността на младите артисти.

Можете да ги подкрепите с превод по банковата сметка на сдружението или чрез платформата Global Giving:

https://www.globalgiving.org/…/help-children-in-varna…/

Сдружение ШИДМНП Дедал

BG78UNCR70001519764111

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

Още за историята, постиженията и мисията на Дедал – тук:

https://www.facebook.com/dedal.school

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close