Шампионът по спортни танци Боби Карлиев: Постигам всичко с усмивка!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Лъчезарен, енергичен, динамичен, артистичен, харизматичен…Това е шампионът на България по спортни танци Боян Карлиев от Варна, който сподели за YouthStreet, че позитивното отношение към живота е неговата формула за успеха във всичко.
Харизматичният младеж е студент във ВСУ “Черноризец Храбър”, където се обучава, за да бъде полезен занапред в семейния строителен бизнес. Душата и сърцето на Боби, обаче, са танците и работата с децата.
Той сподели, че тренира от съвсем малък. Първоначално насочил усилията си в плуването, но бързо му се сторило доста скучно. След това трябвало да избира между бойни изкуства и танци, като второто се оказало любов от пръв поглед и чувство.
“Обожавам да танцувам и се надявам да го правя докато съм жив!”, споделя Боби, който е един от солистите в танцовото вариете на неповторимата хореографка Нина Козина. Освен всичко друго, Боби е и един от най-добрите детски аниматори към фирма Парти Джак във Варна.
“Обожавам детските празници, когато рожденика пристига с куп приятели и ме заливат с тази прекрасна детска енергия”, споделя младежът. Според него ключът към успехът е усмивката и доброто отношение към хората.
Повече вижте във видеото!

(Visited 3 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close