Честита нова учебна година! На добър час мили деца, учители и родители!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Честит празник и на добър час, скъпи ученици, учители и родители!

Едва ли има сърце, което не трепва от вълнение на този ден! 15 септември – символ на ново начало и стъпка напред в живота на всяко дете и младеж, портал към предизвикателства, емоции, радост и успехи.

За нас, възрастните, време за носталгични спомени и отговорност да мотивираме децата си да дадат най-доброто от себе си.

Скъпи деца, бъдете смели, дръзки, търсещи, вдъхновени, упорити и всеотдайни. Развивайте потенциала, който носите. Във всеки от вас живее творец, учен, спортист…Дайте му шанс да се изяви. Каквото и да правите, правете го с огън и обич. Времето в класната стая, особено присъствено, е незаменимо. Ценете това щастие, мечтайте, бъдете себе си и не щадете усилията си, за да вървите напред. Споделяйте с вашите учители и родители, търсете мнението им, разбирайте тревогите им, ценете грижите им! Бъдете добри!

Мили родители, отговорността и амбицията да помогнем на децата си да бъдат успешни често изтрива спомените ни за това как сме се чувствали на 7, на 14 или 17 години. Често сме повече взискателни, отколкото разбиращи, търсещи приятелство в децата си. Търсете път към сърцето на вашия непокорен бунтар и уважавайте правото му на позиция и своя истина.

Всяко дете може един ден да е гениален учен, поет, артист или специалист в дадена област, но ако не се чувства обичан, ако не е възпитан в това да бъде предимно добър човек, състрадателен, толерантен, верен на принципите и приятелите си, уважаващ семейството и учителите си, значи някъде сме сбъркали.

Уважаеми учители, поклон пред вашето търпение и градивна енергия, с която дарявате знания на своите ученици. Бъдете светъл пример за тях, бъдете техни съмишленици и приятели!

Екипът на YouthStreet ви желае здраве и очаква вашите интересни истории, интервюта, коментари и кадри на редакционния ни имейл: youth21@gmail.com

Пламена Николова

Главен редактор- YouthStreet Varna

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close