Ученици от СУ “Гео Милев” с призив: Да помогнем на Ники да оздравее!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Продължава благотворителната инициатива в помощ на малкия Никола Манев от Варна, ученик в 3-ти клас в училище “Гео Милев”, който има нужда от скъпоструваща операция в чужбина, припомня YouthStreet.

С призив в социалната мрежа излязоха и съученици на Ники. Ето какво споделя талантливата малка изпълнителка и актриса, популярна като Бриана Гранде от Варна:

“Винаги с удоволствие се включвам и подкрепям подобни каузи – ПРОЛЕТЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР “ПОДАРИ УСМИВКА!” в СУ” ГЕО МИЛЕВ” – ВАРНА.

Базарът се провежда в подкрепа на прекрасното дете Никола Манев – ученик от III”в” клас, който се бори с коварна болест.

Заповядайте да си закупите празнични сувенири за празниците. На входовете на училището са поставени и кутии за дарения. Всеки желаещ може да даде своя принос да подари усмивка!”

Както медията ни съобщи, Ники има оферта от болница Аджъбадем в Турция за операция на стойност от 39 100.00 евро. Операцията ще бъде извършена от проф. Мехмед Йозек, който е световно име в педиатричната неврохирургия.

Можете да дарите средства в помощ на Ники на място в училището или по банков път:

Бенефициент: Фондация Мисия Живот

Банка: Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG53FINV91501017599400

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение Никола Манев

(Visited 8 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close