Ученици от Варна рисуваха „Бъдещето на моя град“ (СНИМКИ)

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Заместник-кметът Павел Попов, областният управител проф. Андрияна Андреева и началникът на РУО – Варна Ирена Радева връчиха сертификати на младите художници

42-ма ученици от VII до XII клас от основни и средни училища в Област Варна участваха в изложба под надслов „Бъдещето на моя град“. Рисунките бяха експонирани пред зала „Пленарна“ на Община Варна. В тях младите художници показаха как си представят бъдещето на своето родно място. 

Заместник-кметът Павел Попов, областният управител проф. Андрияна Андреева и началникът на Регионалното управление по образование Ирена Радева връчиха сертификати на младите участници.  

Вие сте бъдещето на този град и ние имаме нужда от Вашата творческа сила, за да продължи Варна да се развива и да бъде градът, който обичаме, каза в приветствието си пред учениците заместник-кметът Попов. Поздравления отправиха и проф. Андреева и Ирена Радева.

Изложбата се провежда по инициатива на Община Варна, Областна администрация и РУО. Рисунките могат да бъдат разгледани пред зала „Пленарна“ в сградата на Община Варна до края на месец декември. След това те ще бъдат поставени в новооткритата галерия в сградата на Областна администрация.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close