Търговската гимназия във Варна посрещна с празник скъпи гости (ВИДЕО И СНИМКИ)

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

С празнично настроение в Търговската гимназия на Варна бяха посрещнати Албена и Артър Спърлинг – основатели на благотворителната организация #LightSouce, която стои зад модерния и пъстър интериорен дизайн на училището, предаде репортер на СайтЪТ.

Скъпите гости бяха посрещнати с фолклорна програма, музикален съпровод, хляб и сол, както повелява българската традиция.

Макара че уникалната визия на училището вече е добре известна на общественоста във Варна, тъй като е създадена преди три години, днес за първи път скъпите гости прекрачиха прага на престижното учебно заведение и останаха доволни от свършената работа.

Пред колектива на училището, ученици и гости, Албена Спърлинг обясни какви са целите на организацията, а именно да подобрява учебната среда, да създава интериор, който провокира само добри мисли и настроение и стимулира учениците да се развиват и дадат най-доброто, на което са способни. Позитивната среда изгражда позитивни характери, коментира още Албена Спърлинг.

Директорът на училището Жечка Георгиева покани гостите на прекрасна трапеза, приготвена с любов и благодарност от педагозите в училището. Специалните подаръци, които получиха дарителите, също бяха измайсторени от даровити възпитаници на Търговската гимназия.

Г-жа Георгиева сподели с колко усилия училището има този нов, модерен облик и кой още има заслугата за това.

След официалната част, Албена и Артър Спърлинг влязоха във всяка класна стая, разговаряха с учениците, шегуваха се и си направиха снимки за спомен с педагозите и прекрасните младежи, гордост за училището.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close