Турнир по плажен волейбол „Beach Volley Varna Open“ три дни във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

В периода 2 и 4 юли /петък, събота и неделя/ 2021 г. от 08.30 часа на плажа в Аспарухово ще се проведе турнир по плажен волейбол за мъже и жени, който се организира с подкрепата на Община Варна. В състезанието имат право на участие отбори съставени от двама мъже и две жени /по отделно/. Един състезател има право да участва само в един отбор. Турнирът по плажен волейбол е кръг от календара и на БФ Волейбол.

За всички участници в състезанието организаторите са предвидили награди, а за победителите е осигурен награден фонд.

Заявки за участие се подават на energy@abv.bg до 12.00 часа на 30 юни – като се обявява име на отбор и две имена на участниците в отбора.

Програмата и графикът за провеждане на срещите ще бъдат изготвени на техническа конференция на 2 юли 2021г. на плаж Аспарухово.

По същото време на 4 юли 2021 г. ще се проведе ежегодния турнир по Футволей. В състезанието традиционно вземат участие над 10 отбора на плажа в Аспарухово, а сред състезателите ще видим известни футболни звезди.

Организатори на плажните състезания са СК „Енерджи“, Българска младежка асоциация за плажни спортове и Община Варна, чрез дирекция „Спорт“, които осигуряват награди, купи и медали за състезателите.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close